Ανήκει στην Κάλιαρι, παίζει στη Νασιονάλ, τον θέλει ο Παναθηναϊκός (video)

Την περίπτωση του 25χρονου Κολομβιανού επιθετικού της Κάλιαρι, Βίκτορ Ιμπάρμπο, φέρεται να εξετάζει η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο ξένος επιθετικός ανήκει στο σύλλογο της Ιταλίας, ωστόσο τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Νασιονάλ ως δανεικός.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την κρούση από τους «πράσινους» μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Κολομβία:

«Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Η Κάλιαρι θέλει να με παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλές προτάσεις, όπως από τον Παναθηναϊκό και τη Βαλένθια».

Ο δανεισμός του στην Ατλέτικο Νασιονάλ λήγει και η Κάλιαρι, στην οποία έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια αναζητεί ομάδα να τον πουλήσει.

Ο Ιμπάρμπο είναι διεθνής με την Εθνική Κολομβίας μετρώντας 15 συμμετοχές με ένα γκολ. Η ποδοσφαιρική του αξία είναι αρκετά υψηλή για το βαλάντιο του «τριφυλλιού», καθώς ανέρχεται στο ποσό των 8 εκατ. ευρώ. Ως εκ τούτου, η απόκτησή του σε ρεαλιστική βάση, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη μορφή του δανεισμού, γεγονός που δυσκολεύει εξαιρετικά την υπόθεσή του.

Έχει αγωνιστεί στις Ατλέτικο Νασιονάλ, Κάλιαρι, Ρόμα και Γουότφορντ, ενώ η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα από το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα