Αναβρασμός γύρω από τα καπνογόνα!

Χαμός με το περιβόητο άρθρο που βάζει λουκέτο στα ελληνικά γήπεδα ακόμη και με το άναμμα εντός καπνογόνου. Η Ελλάδα τιμωρεί, αλλά δεν προνοεί. Το φυσιολογικό είναι να γίνονται έλεγχοι και να μην περνάνε καπνογόνα και φωτοβολίδες στα γήπεδα, αλλά ποιος ασχολείται…

Η Super League σύμφωνα με πληροφορίες είχε κάνει ενέργειες εδώ και εβδομάδες, λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να πραγματοποιηθούν αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα, τον οποίο συνέταξε η Επιτροπή Εξομάλυνσης, στην προσπάθειά της να εναρμονιστεί πλήρως με τις διατάξεις της UEFA.

Συγκεκριμένα, είχε επιδιώξει από τον περασμένο Αύγουστο να κλείσει ραντεβού με την πλευρά της ΕΠΟ ώστε να γίνουν συγκεκριμένες τροποποιήσεις, ιδίως  στο θέμα των καπνογόνων και των πυρσών. Όντως, δεν γίνεται να τιμωρείται ομάδα ακόμα  με κεκλεισμένων των θυρών για άναμμα πυρσών και παράλληλα η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο να μην έχει ανάλογες ποινές… Ο Βαγγέλης Γραμμένος είχε δεχθεί σχετικό έγγραφο στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η «Α» σας ενημέρωσε, ωστόσο, από το βράδυ της Παρασκευής, πως ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι συνυπεύθυνος για το συγκεκριμένο άρθρο και πλέον καλείται να… επαναφέρει τη λογική στο ποδόσφαιρο, διαφορετικά στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές όλα τα ματς θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών:

Δια χειρός (και) Γραμμένου η τιμωρία

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα