Αναγκάστηκε να «δώσει» τα παιδιά του λόγω οικονομικών δυσκολιών: Σοκάρει γνωστός Έλληνας ηθοποιός (βίντεο)

Μέσω της δικαστικής οδού, κατάφερε να πάρει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών του, και η χαρά του δεν περιγραφόταν τότε. Η οικονομική κρίση όμως που «χτύπησε» και τον ίδιο σε μεγάλο βαθμό, του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, σε σημείο να μην μπορεί να προσφέρει στα παιδιά του όλα αυτά που χρειαζόταν, παίρνοντας τη δύσκολη απόφαση να τα «δώσει».

Ο Σπύρος Μισθός με δάκρυα στα μάτια, σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον Γολγοθά του. Με τη μητέρα των παιδιών του , Δήμητρα Ακούρου, είχε μία σκληρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους. Η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε τον 58χρονο ηθοποιό ο οποίος κατάφερε να πάρει εξ ολοκλήρου την επιμέλειά τους. Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο τρόπος ζωής της μητέρας τους και ο έκλυτος βίος της ήταν οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν το δικαστήριο να πάρει αυτήν την απόφαση.
Παρά τον αγώνα όμως που έδωσε για να τα πάρει, λόγω των οικονομικών του  προβλημάτων αναγκάστηκε να της τα δώσει πίσω, και η μόνη λύση που του απομένει είναι να πουλήσει το μοναδικό διαμέρισμα που έχει στο όνομά του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

οοοοο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα