Ανακατεύει – αναγκαστικά – την τράπουλα ο Τιμούρ

Πολλές μα πάρα πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά έχει η ΑΕΚ και αυτό σημαίνει πως παρά τα προβλήματα, ο Κετσπάγια είναι σίγουρο ότι θα παρατάξει ανταγωνιστικές ομάδες και με τον Ηρακλή τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ και με τον Ολυμπιακό τη μεθεπόμενη αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο θα παρατάξει την σύνολό του, κατ’ αρχήν στην αναμέτρηση με το «γηραιό», είναι άγνωστος και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις σκέψεις του Γεωργιανού τεχνικού.

Κόντρα στον Ηρακλή πέραν του ότι δεν θα παίξει ο Μάνταλος, ίσως απουσιάσει και ο Αλμέιδα, ενώ υπάρχει και η άτυπη κόντρα με τον Αραβίδη, αλλά και το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος προέρχεται από απραξία. Το σενάριο χωρίς τους τέσσερις αυτούς ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Πατίτο, Βάργκας, Πλατέλλας στα χαφ και Μπακασέτας σέντερ φορ, με τους Αλμέιδα, Αραβίδη και Λάζαρο (αλλά και Πέκχαρτ) να κάθονται στον πάγκο.

Μέχρι τη Δευτέρα, βέβαια, Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλος μπορεί να είναι απολύτως καλά, πανέτοιμοι και ανυπόμονοι να παίξουν, ενώ την ίδια ώρα ο Κετσπάγια να μην κρατήσει καμία στον Αραβίδη, άρα να τους έχει όλους διαθέσιμους (πλην φυσικά του Μάνταλου που και με μάσκα δεν προλαβαίνει να παίξει κόντρα στον Ηρακλή).

Ο Κετσπάγια έχει πολλές λύσεις, αλλά και πολλούς προβληματισμούς και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την τελική του επιλογή, κυρίως όσον αφορά στη θέση του φορ. Πάντως, αν τελικά ο Αλμέιδα είναι σε καλή κατάσταση ή αν αγωνιστεί από την αρχή ο Πέκχαρτ ή ο Αραβίδης, ο Μπακασέτας μπορεί να λογίζεται ως επιπλέον λύση στα χαφ. Το πιο πιθανό σενάριο, βάση λογικής και τρόπου που αντιμετωπίζει ο Κετσπάγια τις καταστάσεις, είναι να παίξουν Βάργκας, Πατίτο, Μπακασέτας στα χαφ και να αποφασίσει τελευταία στιγμή για τον σέντερ φορ, με δεύτερη επιλογή να αγωνιστούν Βάργκας, Πατίτο και Χριστοδουλόπουλος στα χαφ και ο Μπακασέτας φορ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα