Ανακοίνωσε Καλτσά ο Παναθηναϊκός!

Την πρώτη του… καλοκαιρινή μεταγραφή ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Νίκο Καλτσά!

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για τρία χρόνια με το «τριφύλλι» και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας από το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος από τον σύλλογο της Ημαθίας. Η κίνηση για την απόκτηση του Καλτσά αποτελεί ένα πρώτο δείγμα γραφής της πολιτικής που θα ακολουθήσουν οι «πράσινοι» στο εξής, αναζητώντας συμφωνίες με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Καλτσά από τη Βέροια. Ο παίκτης θα ενταχθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι και θα ανήκει στον Σύλλογο για τα επόμενα τρια χρόνια».

Όσον αφορά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, οι προσπάθειες έχουν εστιαστεί στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η απάντηση της Ελλάς Βερόνα στην πρόταση που έχει καταθέσει το «τριφύλλι» για τον δανεισμό του Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ, ενώ «ανοικτό» παραμένει το θέμα του Βόγισλαβ Στάνκοβιτς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Παρτιζάν.

Το θέμα του Ροντρίγκεζ είναι πολύπλοκο, καθώς στα τελευταία ματς ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει ανακτήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Βερόνα. Ωστόσο, η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο αμυντικούς. Εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία, τότε κατά πάσα πιθανότητα, ο Ροντρίγκεζ θα παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό δανεικός, μέχρι το καλοκαίρι.

Όσο για τον Στάνκοβιτς, ο Σέρβος δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά σε συμφωνία με την ισπανική Μπέτις, παρότι στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως τον έχουν ως εναλλακτική λύση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα