Ανακοίνωση διαζυγίου-«βόμβα» πασίγνωστου ζευγαριού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Χόλιγουντ η είδηση του χωρισμού της Jennifer Aniston και του Justin Theroux.

Οι δυο τους με επιστολή που έστειλαν στα ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πια μαζί, ύστερα από επτά χρόνια σχέσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας.

Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Η Jennifer και ο Justin να θυμίσουμε ότι έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά. Την Πέμπτη, τέσσερις μέρες μετά τα 49α γενέθλιά της ηθοποιού, ανακοίνωσαν επισήμως τον χωρισμό τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα