Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από το Αιγάλεω

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσώνα εξέδωσε η ομάδα του Αιγάλεω, εκφράζοντας, παράλληλα, τις ευχαριστίες της για τη φιλοξενία από το σύλλογο της Κρήτης…

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω ευχαριστεί τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα, για την άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στην ομάδα μας και έδειξαν τι σημαίνει ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Ευχόμαστε σύντομα να ανταποδώσουμε!!!! Αντίθετα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε ΕΝΤΟΝΑ για την διαιτησία του κ. Βρακά.

Εκτός του μη καταλογισμού πέναλτι στον παίκτη μας Κοντιζά στο 40′ λεπτό του αγώνα και τον καταλογισμό του ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΥ τέρματος του Κρουσώνα με καθαρό χέρι του Κουράκη, ο συγκεκριμένος διαιτητής «κιτρίνισε» ότι μπλε υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο!!

Αποτέλεσμα ήταν 7 παίκτες του Αιγάλεω να δεχθούν «ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ» κίτρινες κάρτες και πολλοί εξ αυτών να μην μπορούν να αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι της ομάδος μας!! Η διαιτησία «ΒΡΑΚΑ» άρχετε σαν φυσική συνέχεια των διαιτησιών ΣΕΛΙΜΟΥ, ΓΚΡΑΤΣΑΝΗ κτλ που σκοπό έχουν να βλάψουν την ομάδα μας. Αρκετά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ έχετε κάνει εναντίον της ομάδος μας. ΤΕΡΜΑ ως εδώ η ασυδοσία εναντίον του ΑΙΓΑΛΕΩ, κύριε «ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗ»!!! Δεν θέλουμε την εύνοια κανενός. Το 50-50 επιζητούμε «ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα