Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Καπίνο από τη Μάιντζ

Το τυπικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/7), καθώς η διοίκηση της γερμανικής Μάιντζ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο, από τον Παναθηναϊκό!

Ο διεθνής πορτιέρο ήταν δεδομένο ότι θα άλλαζε περιβάλλον το φετινό καλοκαίρι, καθώς υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ενώ και οι «πράσινοι» έβλεπαν στο πρόσωπό του τη λύση στην έλλειψη ρευστότητας που υπήρχε στο ταμείο, η οποία δεν επέτρεπε να προχωρήσει το μεταγραφικό πλάνο. Αρχικά, ο Στέφανος Καπίνο ταξίδεψε στην Πορτογαλία και στη Λισαβόνα, αλλά δεν κατάφερε να συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ.

Ο επόμενος σταθμός του ήταν η Γερμανία και συγκεκριμένα το Μάιντζ, όπου έμελλε να είναι και η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι Γερμανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα μέσω του συνδέσμου τους στο Facebook, ενώ ο Στέφανος Καπίνο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της γερμανικής ομάδας, συστήνοντας – κατά κάποιο τρόπο – τον εαυτόν του. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Γεια σας, ονομάζομαι Στέφανος Καπίνο, είμαι 20 ετών, τερματοφύλακας από τον Παναθηναϊκό. Μόλις υπέγραψα στη Μάιντζ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου ματς με την ομάδα και να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές μου και να μάθω τα πάντα εδώ στη Γερμανία. Δεν μπορώ να περιμένω για να αγωνιστώ στην Μπουντεσλίγκα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα