Ανακοινώνει Αμραμπάτ ο Ολυμπιακός!

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νορντίν Αμραμπάτ, από τη Γαλατασαράι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, η διοίκηση του οποίου συμφώνησε με τους Τούρκους και πλέον απομένει η συγκατάθεση και του παίκτη!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός κατέθεσε προσφορά 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του 27άχρονου ακραίου επιθετικού, συν μπόνους ανάλογα με την απόδοσή του. Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της «Γαλατά» και πλέον η προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», αλλά και των Τούρκων, έχει επικεντρωθεί στον παίκτη, ο οποίος έχει ορισμένους ενδοιασμούς.

Συγκεκριμένα, ο Αμραμπάτ είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της τουρκικής ομάδας, ότι σκοπός του είναι είτε να παραμείνει στην Τουρκία και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γαλατασαράι, είτε να παραμείνει ως δανεικός στο ισπανικό πρωτάθλημα και στη Μάλαγα, με την οποία αγωνίστηκε φέτος. Η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να πείσει τον ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα, αφορά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν τον θέλει δανεικό, αλλά με ελεύθερη μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τις υποθέσεις των πρωταθλητών Ελλάδας, η βασική αξίωση του Μαροκινού ποδοσφαιριστή είναι να συμπεριληφθεί στα συμβόλαια ρήτρα αγοράς από ομάδα του εξωτερικού, καθώς στους στόχους του παραμένει να καθιερωθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η διαπραγμάτευση με τον ατζέντη του έχει εστιαστεί σε δύο σημεία. Συγκεκριμένα, το ένα είναι το ύψος της ρήτρας εξαγοράς από ομάδα του εξωτερικού και το άλλο οι ετήσιες απολαβές του. Ο Αμραμπάτ δεν θέλει να είναι απαγορευτικό το ύψος της ρήτρας, ενώ αξιώνει συμβόλαιο ανάλογο με εκείνο που απολαμβάνει στην Τουρκία.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η Γαλατασαράι δαπάνησε το 2012 το ποσό των 8,6 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει από την Καϊσερίσπορ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν στο 1,3 εκατομμύρια για φέτος και ανεβαίνουν στο 1,4 εκατομμύρια την περίοδο 2016-2017, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τους Τούρκους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα