Ανακοινώνει στόπερ ο Ολυμπιακός!

Η… ανακοίνωση απομένει για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του Ολυμπιακού για την περίοδο του Ιανουαρίου, με την έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «O’ JOGO» να παρουσιάζει ως δεδομένη τη μετακίνηση του Λουίς Νέτο από τη Ζενίτ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τον Πειραιά, ο Ολυμπιακός έχει κλείσει την πρώτη του μεταγραφή. Οι παράγοντες των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας των συμβολαίων, ενώ το αρμόδιο τμήμα έχει επιμεληθεί τη διαδικασία υποβολής των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Πειραιωτών, η πρώτη μεταγραφή αφορά τον κεντρικό αμυντικό που έχει ζητήσει ο Βίτορ Περέιρα, αποφεύγοντας να κατονομάσουν τον παίκτη που έχουν κλείσει, τουλάχιστον επισήμως.

Στην Πορτογαλία πάντως, φαίνεται πως έχουν πιο… άμεση ενημέρωση, καθώς οι εφημερίδες γράφουν ότι ο Λουίς Νέτο έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και πως θα συνεργαστεί εκ νέου με τον συμπατριώτη του προπονητή. Ο Νέτο κάνει προετοιμασία με τη Ζενίτ, στο Κατάρ και όπως αναφέρει η «O’ Jogo», προχθές αγωνίστηκε στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, κόντρα σε μία τοπική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα