«Αναλήθειες και… εφευρέτες»

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε την Τρίτη (14/3) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που την ήθελαν να καταργεί κάποια από τα τμήματα των ακαδημιών της.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζουν αναληθή τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ενώ από την πλευρά του ο παλαίμαχος άσος και διευθυντής των τμημάτων υποδομής του «Τριφυλλιού» Τάκης Φύσσας ξεκαθαρίζει πως το πλάνο δεν αλλάζει.

«Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν έστω και σποραδικά δημοσιεύματα για το μέλλον της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά τα γραφόμενα για διάλυση ομάδων και απαξίωση του φυτωρίου του συλλόγου.

Είναι απορίας άξιο πώς μπορούν να προκύπτουν τέτοια αναληθή δημοσιεύματα όταν εδώ και ημέρες επισήμως έχουν ανακοινωθεί δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών σε ηλικίες που σύμφωνα με τους «εφευρέτες» θα καταργούσαμε ομάδες.

Ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας τοποθετήθηκε σχετικά: «Ουδέποτε τέθηκε θέμα διάλυσης ή αποδυνάμωσης ομάδων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως όλοι μας αναλογιζόμενοι τις οικονομικές ιδιαιτερότητες της εποχής, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη λειτουργία του φυτωρίου του συλλόγου. Σταθερά στην πορεία των χρόνων ο Παναθηναϊκός υπήρξε πρωτοπόρος στη λειτουργία της ακαδημίας του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το πλάνο που χαράξαμε για την ακαδημία του Παναθηναϊκού προχωράει δίχως αλλαγές και φυσικά χωρίς καμία πρόθεση διάλυσης ομάδων» αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα