Αναλύει τα δεδομένα για Γιόχανσον

Κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ προσφέρει η Τουλούζ στην ΑΕΚ – συν ένα ποσοστό μεταπώλησης που στο μέλλον μπορεί να σηματοδοτήσει άλλα τόσα χρήματα για την ελληνική ομάδα – προκειμένου να κάνει δικό της τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Για τον ποδοσφαιριστή μία μετεγγραφή στο Σαμπιονά είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα του, κι αν ο ίδιος διαμηνύσει στη διοίκηση πως προτιμά να φύγει, τότε η Ένωση δεν θα του κλείσει το δρόμο. Αρκεί φυσικά να θεωρήσει ικανοποιητικό το τελικό ποσό της προσφοράς και το ποσοστό μεταπώλησης.

Αγωνιστικά, ο Γιόχανσον σίγουρα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ΑΕΚ αν η ΠΑΕ θελήσει να τον επεκτείνει το συμβόλαιο και να του κάνει αύξηση αποδοχών. Το θέμα είναι τι σύστημα θέλει να ακολουθήσει ο Χιμένεθ φέτος, αν εμπιστεύεται αρκετά τον Γαλανόπουλο και τον Αϊντάρεβιτς και τι πίστη υπάρχει στην ομάδα σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο κασέ του ο Γιόχανσον μετά το Μουντιάλ, προκειμένου να πουληθεί σε ακόμη καλύτερη τιμή το καλοκαίρι του 2018. Όλα αυτά τα δεδομένα πρέπει να τα μελετήσει η ΑΕΚ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα