Ανανέωσε και ο Πίτου!

Κάτοικος Περιστερίου για ακόμα δύο χρόνια θα είναι ο Πίτου Γκαρσία καθώς ο Αργεντινός απάντησε καταφατικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο σύλλογος, στέλνοντας υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο.

Με αυτό τον τρόπο οι «κυανόλευκοι» διατήρησαν στο ρόστερ όλους τους παίκτες που επιθυμούσαν για τη νέα σεζόν και πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις νέες μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου στο facebook:

Οι 730 νέες μέρες του Πίτου με το «αστέρι»!

Για 730 ημέρες ακόμη θα εξακολουθεί να «ομορφαίνει» το παιχνίδι της ομάδας μας και να προσθέτει τις δικές του πινελιές με περίτεχνες ενέργειες!.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον βιρτουόζο Πίτου Γκαρσία!. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έδωσε καταφατική απάντηση στην πρόταση που του έχει κατατεθεί προ ημερών για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2016. Σήμερα έλαβε (βρίσκεται στην Αργεντινή για διακοπές) το νέο συμβόλαιο και το απέστειλε πίσω υπογεγραμμένο ενεργοποιώντας και τυπικά τη νέα συμφωνία.

O 30χρονος μέσος ήρθε στον Ατρόμητο την σεζόν 2011-12 κι έπειτα από την ολοκλήρωση του νέου του συμβολαίου θα συμπληρώσει πέντε ολόκληρα χρόνια φορώντας τη φανέλα με το αστέρι.

Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 91 συμμετοχές, 16 ασίστ και 1 γκολ.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ατρόμητο για τα επόμενα δύο χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό, τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν και με περίμεναν.
Αυτό για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, δείχνει ότι με θέλουν αλλά και με πιστεύουν. Από την άλλη πλευρά έπρεπε κι εγώ να αποφασίσω γιατί ζω σε μια χώρα πολύ μακριά από τη δική μου όμως να ξέρετε ότι απολαμβάνω εγώ και η οικογένεια μου αυτό που ζούμε στον Ατρόμητο και στην Ελλάδα.
Στα τρία χρόνια που είμαι στο Περιστέρι νιώθω ότι έχουμε κάνει πολύ μεγάλα πράγματα γιατί έχουμε γράψει τις καλύτερες σελίδες στην ιστορία της ομάδας. Για εμένα είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος να συνεχίσουμε αυτή την πορεία και να φθάσουμε τον Ατρόμητο ακόμη ψηλότερα και να κατακτήσουμε κάποια στιγμή ένα τρόπαιο γιατί πραγματικά το αξίζουμε».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα