Ανανέωσε ο Μανόλο, όχι ο βοηθός του

Ήταν προαποφασισμένο ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν, ωστόσο η ΠΑΕ επέλεξε να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του μία μέρα πριν ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα βρεθεί για τέταρτη σεζόν στον πάγκο της «κιτρινόμαυρης» ομάδας με την ευχή της «κιτρινόμαυρης» φαμίλιας αυτή τη φορά να μείνει ως το τέλος. Τη σεζόν 2010-11 ήρθε στα μισά και πέτυχε, κατακτώντας το Κύπελλο. Τη σεζόν 2011-12 έφυγε νωρίς, αφήνοντας την ομάδα ψηλά. Τη σεζόν 2016-17 ήρθε πάλι στα μισά, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα και βγάζοντας την Ένωση στα προκριματικά του Champions League. Αυτή τη φορά ευχή όλων είναι να ολοκληρώσει τη χρονιά πρωταθλητής!

Η είδηση της ημέρας, ωστόσο, έχει να κάνει με τον βοηθό του Μανόλο Χιμένεθ, τον Χεσούς Καλδερόν. Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή από την Ανδαλουσία θέλει για οικογενειακούς λόγους να παραμείνει φέτος στην πατρίδα του και ως εκ τούτου δεν μπορεί να συνεχίσει να φορά τη φόρμα της ΑΕΚ. Ο νέος βοηθός καταφτάνει άμεσα στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην Πολωνία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, είπε: «Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει »

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα