Αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Ρόμπερτ Μακ

 

Όπως και με τον Λούκας Πέρεθ που ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ να κρατήσει παρά το ότι θα έβγαζε κέρδος με τη μετακίνησή του στην Ντεπορτίβο και το μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, έτσι και με τον Ρόμπερτ Μακ, οι Θεσσαλονικείς δεν σκέφτονται πως θα βγάλουν λεφτά, αλλά πως θα τον πείσουν να μείνει στην ομάδα!

Ο Σλοβάκος μέσος έχει κάνει τρομερό πεντάμηνο και όπως παραδέχθηκε και ο ατζέντης του, Γιουράι Βένγκλος, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις χώρες και σύντομα θα έχει προτάσεις στα χέρια του! Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ για να τον ευχαριστήσει και για να του δώσει κίνητρο να παραμείνει θα πρέπει να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του (λήγει το 2017) και φυσικά να αυξήσει τα χρήματά του (εισπράττει 350.000 ευρώ ετησίως).

Αυτή τη στιγμή η διοίκηση του Δικεφάλου θέλει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τον Μακ, αρκεί φυσικά να το θέλει και ο ίδιος. Τώρα, αν έλθει μία εξωφρενική προσφορά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Οι Τούρκοι της Γαλατά έχουν αρκετά λεφτά και δεν αποκλείεται αν το ποσό ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στον ΠΑΟΚ.  Θυμίζουμε ότι ο Μακ έχει 13 γκολ και 3 ασίστ σε 28 αγώνες φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα