Εθνική: Αναπροσαρμογή συστημάτων για τη νέα πλατφόρμα διακανονισμού συναλλαγών

Η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ προσαρμόζοντας ήδη ανάλογα τα συστήματα και τις διαδικασίες της, είναι απόλυτα έτοιμη να ανταποκριθεί στο νέο περιβάλλον Target 2 Securities (T2S), που είναι η πανευρωπαϊκή πλατφόρμα διακανονισμού συναλλαγών.

Αυτό υπογραμμίσθηκε στο 15ο Ετήσιο Συνέδριο Network Management (NeMa), το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο της μετασυναλλακτικής δραστηριότητας στην Ευρώπη, το οποίο φέτος, για πρώτη φορά, διεξήχθη στην Αθήνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μέσω της νέας διαδικασίας, η Εθνική Τράπεζα θα μπορεί με πληρότητα να εξυπηρετήσει, με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών της, την ελληνική και ξένη θεσμική πελατεία της.

Στο Συνέδριο Network Management (NeMa), του οποίου η Εθνική ήταν η μοναδική ελληνική τράπεζα επίσημος χορηγός, έλαβαν μέρος ανώτατα στελέχη τραπεζών, χρηματοπιστωτικών οργανισμών, θεματοφυλακής, ρυθμιστικών αρχών, χρηματιστηρίων, κεντρικών αποθετηρίων, οίκων εκκαθάρισης συναλλαγών, καθώς και εταιρειών τεχνολογίας αιχμής με εξειδίκευση στη μετασυναλλακτική δραστηριότητα.

Σε αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών θεματοφυλακής που παρέχει, τόσο προς τους Ελληνες όσο και προς τους ξένους θεσμικούς πελάτες της, η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ βραβεύεται τα τελευταία χρόνια με τις ανώτατες διακρίσεις στις αξιολογήσεις του εγκυρότερου διεθνούς περιοδικού του χώρου Global Custodian, καταλαμβάνοντας κορυφαίες θέσεις της σχετικής κατάταξης, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα