Αναρτήθηκαν οι κατάλογοι για τους παιδικούς σταθμούς

Τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014 αναρτήθηκαν από την ΕΕΤΑΑ την Κυριακή στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Οι γονείς μέσα από το site της ΕΕΤΑΑ, θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Όλες οι θέσεις σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς (σύνολο περίπου 89.000 δικαιούχοι) αναμένεται να καλυφθούν.

Μετά από τα οριστικά αποτελέσματα ακολουθεί η διαδικασία εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς που αναμένετε να είναι η ίδια με πέρυσι Εγγραφές Τέκνων στις Δομές – Εντολή Τοποθέτησης – Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο) Κατόπιν της ανακοίνωσης των τελικών αποτελεσμάτων, η ΕΕΤΑΑ θα αποστείλει στον Ανάδοχο Φορέα

α) «Εντολή τοποθέτησης» για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας σε δύο (2) αντίτυπα, η οποία είναι αυστηρά προσωπική, δεν μεταβιβάζεται, δεν εκχωρείται, ούτε πωλείται.

Το πρωτότυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» θα χορηγείται στη μητέρα ενώ το αντίγραφο, το οποίο θα φέρει την υπογραφή της μητέρας, θα τηρείται στη δομή.

β) Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο) των ωφελουμένων μητέρων της Δομής, το οποίο θα περιλαμβάνει αναλυτική κατάσταση των μητέρων, τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, τα ονόματα των εγγεγραμμένων τέκνων τους καθώς και η κατηγορία θέσης αυτών.

γ) Κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των ωφελουμένων μητέρων, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής των τέκνων τους. Εγγραφές Τέκνων στις Δομές Η Δομή οφείλει να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τις ωφελούμενες από το Πρόγραμμα μητέρες προκειμένου να προσέλθουν στη Δομή, να παραλάβουν το ανάλογο αντίτυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» και να εγγράψουν το τέκνο τους, το αργότερο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μηνός Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα