Αναστασίου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον τίτλο»!

Με άκρως ειρωνική διάθεση αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, δίνοντας – από τώρα – συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «πράσινων» στην κάμερα της NOVA:
«Με τον Ατρόμητο, ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ένα ανοιχτό ματς, εμείς δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε το γκολ. Ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά δεν τελειώναμε τις φάσεις όπως έπρεπε. Σε αυτά τα ματς δεν μπορείς να έχεις 15-20 ευκαιρίες. Μιλήσαμε στο ημίχρονο. Μια κακή απόφαση του διαιτητή ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Έγινε το 2-0 απέναντι σε μια καλή ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Μπορούμε να πούμε πολλά, ξέρουμε τι φταίει. Δεχόμαστε την κριτική και τι κάνουμε λάθος. Είναι άλλα πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Αν τα πω ο αθλητικός δικαστής, έχει και μια συμπάθεια από το πρόσωπό μου. Μπορεί να με αποβάλλει διαπαντός από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σαν φίλαθλος. Ζούμε στην Ελλάδα. Μείναμε αρκετά πίσω με την αφαίρεση των βαθμών και την ήττα. Το ποδόσφαιρο χάνει. Στην Τούμπα 1.500, στο Περιστέρι δεν ήταν παραπάνω. Κάτι πάει λάθος στο ποδόσφαιρο. Το προϊόν πρέπει να είναι αλλιώς. Στα προηγμένα πρωταθλήματα κανείς δεν ξέρει τον πρωταθλητή. Τώρα πρέπει να βρούμε κίνητρο. Μπορώ να καταλάβω την στεναχώρια για την εξέλιξη αυτή. Θα καταλάβω αν κάποιος είναι άδειος. Θα το δεχθώ. Αυτοί που θα μείνουν, θα πρέπει να παλέψουν μέχρι τέλους για να κάνουμε μόνο νίκες. Θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος και μετά να δούμε τα πλέι-οφ.

Αυτοί που θα μείνουν θα μείνουν για να παλέψουν για τις νίκες. Ξέρω ότι αυτοί που θα μπουν την Κυριακή, κόντρα στη Βέροια θα παλέψουν για το παιχνίδι. Η Βέροια είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Στο τελευταίο διάστημα η απόδοσή της έχει πέσει. Τα παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού είναι εντελώς διαφορετικά. Έχει ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση. Πρέπει να έχουμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Για εμάς το μεγαλύτερο θέμα είναι η συγκέντρωση.

Ο Καλτσάς έχει μια σταδιακή εξέλιξη. Τον βλέπαμε τρία χρόνια. Δεν είναι μικρό σε μια μικρομεσαία ομάδα να έχει βάλει τόσα γκολ. Έχει δυνατότητες. Τώρα είναι παίκτης της Βέροιας. Αν θα παίξει θα παίξει για την ομάδα του».

Ο Τάσος Λαγός είναι ένα παιδί, που, όπως και ο Καρέλης, δουλεύουμε μαζί δύο χρόνια. Καθημερινά προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι. Ξέρουμε τις αδυναμίες τους, όπως όλοι, και δουλεύουν κάθε μέρα. Είναι μια επιβράβευση για τα ίδια τα παιδιά. Όσοι δουλεύουν και προσπαθούν πάντα θα παρουσιάζονται πράγματα και ευκαιρίες. Είναι επιβράβευση και για όλο το staff. Αφιερώνουμε πολλές ώρες για να τους κάνουμε καλύτερους. Είναι και ένα μάθημα και για κάποιους άλλους που παίζοντας 3-4-5 ματς με την φανέλα του Παναθηναϊκού νομίζουν πως φτάνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα