Αναστατώνει η Ελληνίδα μουσουλμάνα μοντέλο και διευθύντρια του Survivor (εικόνες)

Μια όμορφη γυναίκα, με προσωπικότητα και παιδεία που έχει προκαλέσει μεγάλη «ταραχή» στο Survivor αλλά και έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Γιώρο Αγγελόπουλο, όπως αποκλειστικά μέρες τώρα σας έχει ενημερώσει η «Α».

Ο λόγος για την Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Ξάνθη, Εμίς Γεσίρ, που από ενάντια στις συντηρητικές και αυστηρές αρχές της θρησκείας της, πέταξε από μικρή τη μαντίλα, και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, κερδίζοντας τον τίτλο «Playgirl» στα καλλιστεία Playmate 2011. Λατρεύοντας τους Έλληνες και την Ελλάδα, έχει πάρα πολλούς επώνυμους φίλους και τα καλοκαίρια συχνάζει στην αγαπημένη της Μύκονο.

Σπουδάζοντας ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και δοκιμάζοντας την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία, πριν από καιρό έκανε τη σωστή κίνηση, όπως διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα» να στείλει βιογραφικό στον Τούρκο παραγωγό του Survivor που είχε σκοπό να ανοίξει μία εταιρία ΜΜΕ στην Ελλάδα. Μπορεί αυτό το σχέδιό του να «ναυάγησε» αλλά το βιογραφικό της 23χρονης καλλονής τον συνεπήρε, δίνοντάς της τη θέση «κλειδί» τόσο στο ελληνικό όσο και στο τουρκικό Survivor.

Με ατού της το ότι γνωρίζει καλά την ελληνική και τουρκική γλώσσα, από τα χέρια της περνάνε τα πάντα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν όμως άνθρωποι του περιβάλλοντος του Γιώργου Αγγελόπουλου, η γνωριμία του μαζί της έγινε πριν από μερικά χρόνια,όταν εκείνη αρχικά τα είχε με έναν φίλο του. Όταν όμως λίγο καιρό μετά εκείνη χώρισε με τον επιχειρηματία κολλητό του Ντάνου δεν άργησε να αναπτυχθεί μεταξύ τους ένα ειδύλλιο, φροντίζοντας μάλιστα να τον βάλει και στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα