Αναστόπουλος: «Ο Πανιώνιος έχει ανθρώπους που τον αγαπούν»

Οι δυσκολίες που περνάει ο Πανιώνιος δεν πτοούν τον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος μίλησε για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, για την προσπάθεια να παραμείνει στη Super League, αλλά και τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

«Με 34 βαθμούς δεν έχει σωθεί κανείς. Ο Πανιώνιος δεν μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία. Η απόδοσή μας είναι πολύ καλή αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Εμείς σαν Πανιώνιος δεν μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία. Θα πάμε στην Ξάνθη να νικήσουμε, δεν μας αρέσει να χάνουμε.

Η δουλειά μου είναι πως θα νικήσουμε τα παιχνίδια. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα συζητήσουμε για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Εγώ με τους παίκτες προσπαθούμε να κερδίζει ο Πανιώνιος και τίποτα άλλο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους παίκτες του Πανιωνίου και τη διάθεσή τους. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Ό,τι και να υπάρχει στο πίσω μέρος των παικτών δεν με ενδιαφέρει, όλοι θέλουν να πηγαίνει καλά ο Πανιώνιος. Μετά το τέλος της χρονιάς βλέπουμε.

Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παράγει παίκτες. Κάθε εποχή έχει τη δίκη της φουρνιά. Οι μεγαλύτεροι παικταράδες έχουν ξεκινήσει από τον Πανιώνιο. Και στον ΟΦΗ που ήμουνα και εκεί υπήρχαν προβλήματα αλλά τώρα βλέπουμε ότι ορθοποδεί. Ο Πανιώνιος δεν θα χαθεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν και δεν θα χαθεί. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον κ. Τσακίρη γιατί αγαπάει τον Πανιώνιο».

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε: «Αν παίξει όπως στο πρώτο παιχνίδι θα έχει πιθανότητες. Έτσι πιστεύω ότι θα πράξει και στο αυριανό παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Επίσης το μοναδικό κίνητρο είναι το Champions League για τη Μάντσεστερ. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ο κ. Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα όπως και στο Καραϊσκάκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα