Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον-Τι είχε προηγηθεί του μοιραίου

 

Λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, ο σύντροφός της Νικ Γκόρντον έσπασε τη σιωπή του.

Ο 26χρονος σύντροφος της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον (τον οποίο είχε επίσης υιοθετήσει από τα 17 του η διάσημη τραγουδίστρια), μίλησε αποκλειστικά στην «Daily Mail» και έδωσε την δική του εκδοχή για τον χαμό της συντρόφου του που βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της.

«Κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν βρήκα νωρίτερα την Κρίσι (χαϊδευτικό). Δεν κατηγορώ τον εαυτό μου για τον δικό της εθισμό, αλλά νιώθω πως την απογοήτευσα. Δεν τα κατάφερε. Εύχομαι να είχε λάβει βοήθεια. Εύχομαι να είχε πάει σε κλινική αποτοξίνωσης. Δεν την προστάτεψα με τον τρόπο που έπρεπε», δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τον καβγά που είχαν πριν συμβεί το μοιραίο.

«Είχα βγει έξω με φίλους μου νωρίτερα εκείνη την ημέρα και περνάγαμε καλά. Η Κρίσι, νόμιζε πως ήμουν με άλλες γυναίκες και έγινε έξαλλη. Μου τηλεφώνησε και μου είπε πως έπρεπε να επιστρέψω σπίτι. Νόμιζα πως απλά έπινε, ίσως και να είχε καπνίσει λιγάκι. Ήταν ταραγμένη, μαλώσαμε και μετά συμφιλιωθήκαμε. Ανεβήκαμε στον πάνω όροφο του σπιτιού, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι για 45 λεπτά και κάναμε ο,τι κάνουν οι ενήλικες (σεξ)», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα