Ανδρέας Παπαμιμίκος: Η αγάπη για τη μουσική και η λατρεία του για το ποδόσφαιρο

Μια διαφορετική συνέντευξη, τόσο στο περιεχόμενο, όσο και στο μέρος, παραχώρησε  στο μηνιαίο έντυπο Metropolis, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο  γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για πράγματα εκτός πολιτικής και αναφέρθηκε  στη μουσική, τις «ταμπέλες» που εύκολα κολλούν σε κάποιον και για τη μεγάλη του αγάπη, (πέρα από τη πολιτική φυσικά), το  ποδόσφαιρο. 

Όπως είπε, υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων και δεν έχει ξεχάσει ακόμη την αδυναμία του για την «στρογγυλή θεά». «Αν ισχύει αυτό που λένε, πως η πρώτη αγάπη είναι και παντοτινή, τότε δεν αποκλείεται μια μέρα να την ξανασυναντήσω. Εντάξει, δεν θα γίνω  ποδοσφαιριστής σε τέτοια ηλικία…  ίσως από άλλη θέση», παραδέχεται.

Αν και δηλώνει πως μεγάλωσε με τη μουσική του Γιάννη Αγγελάκα, ο 35χρονος δικηγόρος δηλώνει σήμερα φαν της φωνής και των στίχων που τραγουδά η Νατάσα Μποφίλιου. «Ακούω καθημερινά στο αμάξι και στο γραφείο κυρίως ροκ και έντεχνη. Πιστεύω, άλλωστε, πως η μουσική που ακούει κανείς διαμορφώνει και τον χαρακτήρα του.

Τώρα, αν έχουν δίκιο οι φίλοι μου που λένε ότι όλα αυτά τα ”καταθλιπτικά” που ακούω με έκαναν ”μουντρούχο”, είναι άλλο θέμα», λέει γελώντας ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, που σχολίασε και το χαρακτηρισμό «Μαραβέγιας της πολιτικής» που του αποδίδουν εξαιτίας του ιδιαίτερου ντυσίματός του.

«Δεν μπορώ τη σοβαροφάνεια και το ”δήθεν”. Επίσης, να σου πω την αλήθεια, οι ταμπέλες ”μοιάζεις με τον ένα η τον άλλο” με χαλάνε λιγάκι. Επιλέγω να ντύνομαι όπως με εκφράζει καλύτερα. Πάντως, κατά σύμπτωση η τελευταία συναυλία που πήγα ήταν του Κωστή Μαραβέγια».

Ο κ. Παπαμιμίκος αναφέρθηκε και στην πολιτική, σχολιάζοντας τις προοδευτικές απόψεις που κατά καιρούς εκφράζει. «Υπάρχει και αυτή η πλευρά της Ν.Δ.. Η κοινωνία αλλάζει, λαμβάνει σύγχρονα ερεθίσματα και είναι λογικό να προκρίνονται πλέον και πιο προοδευτικές απόψεις», είπε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα