ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: “Ας πάνε πιο πίσω οι εκλογές”

Παρέμβαση στο θέμα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Κεντροαριστερά, έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την επιστολή της Vodafone. Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα μιλώντας στην ΕΡΤ3 σχολίασε πως το θέμα της ψηφοφορίας και τα συναφή είναι «τεχνικά θέματα που δεν αφορούν τους πολίτες. Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, το ενδιαφέρον θα είναι να υπάρξει μια ενωμένη και ισχυρή Κεντροαριστερά».

Τόνισε μάλιστα πως «μεγιστοποιείται ένα ζήτημα το οποίο είναι τεχνικό» και διευκρίνισε: «Τις εκλογές δεν τις έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ αλλά η επιτροπή Αλιβιζάτου η οποία και κάνει προσπάθειες. Υπερασπίζομαι την παρουσία του κ. Αλιβιζάτου και θεωρώ ότι μπορεί να εγγυηθεί αυτή τη διαδικασία. Εάν δεν μπορεί να γίνει στις 5 Νοεμβρίου, ας γίνει λίγο μετά».

Όπως είπε ο Ν. Ανδρουλάκης, «τον πολίτη τον ενδιαφέρει αν εμείς έχουμε να πούμε κάτι. Για τους φόρους, για την ανεργία των παιδιών του, για όσους έφυγαν στο εξωτερικό και για όσους έμειναν εδώ. Ο στόχος δεν είναι οι ημερομηνίες ή ο αριθμός των υποψηφίων. Ο στόχος είναι την επόμενη ημέρα των εκλογών να υπάρξει μια ισχυρή ηγεσία που θα οδηγεί σε ένα ιδρυτικό συνέδριο της ενωμένης Κεντροαριστεράς, για να τελειώνουμε μ’ αυτόν τον μικρό δικομματισμό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα