Ανεβάζουν το επίπεδο οι δύο παικταράδες

Ο ένας ήρθε μετά βαΐων και κλάδων δύο μέρες μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, όταν ο Ιβάν Σαββίδης εκνευρίστηκε. Ο άλλος όταν η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Χαφέζ και η διοίκηση αποφάσισε να απαντήσει άμεσα για να ικανοποιήσει τον κόσμο της.

Σημασία, όμως, δεν έχει το πώς ήρθαν, αλλά το ότι ήρθαν και το βράδυ της Τετάρτης, 23/9, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Ντιέγκο Μπουονανότε θα βρεθούν στο χορτάρι της Τούμπας, ανεβάζοντας το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και δίνοντας μία άλλη γεύση στο ντέρμπι της Τούμπας.

Πέραν του ότι βαθμολογικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, διότι αμφότερες οι ομάδες έχουν υψηλούς στόχους φέτος, ο κόσμος που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δύο αποδεδειγμένα υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές που μάλλον θα παίξουν στην κορυφή της επίθεσης.

Και λέμε μάλλον, διότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει και ο Αθανασιάδης και δεν αποκλείεται να παίξει αυτός στην κορυφή και ο Μπερμπάτοφ λίγο πιο πίσω, ενώ στην ΑΕΚ ο Μπουονανότε δεν είναι σέντερ-φορ, αλλά ίσως τοποθετηθεί εκεί λόγω των συνθηκών (ο Τζιμπούρ τραυματίας, ο Κρισάντους όχι σε φόρμα και ο Βάργκας για να παίξει ως «δεκάρι»).

Ακόμη κι αν οι δύο σούπερ παίκτες δεν παίξουν από την αρχή ή δεν βγάλουν 90λεπτο, ο κόσμος περιμένει με αγωνία αυτόν τον αγώνα γιατί η παρουσία τους ανεβάζει επίπεδο και το συγκεκριμένο παιχνίδι και γενικά όλο το πρωτάθλημα.

Ο Βούλγαρος στράικερ του ΠΑΟΚ έχασε την προπόνηση του Σαββάτου –χάλασε το αυτοκίνητό του στη Σόφια- αλλά προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή και προορίζεται για βασικός, ενώ ο Μπουονανότε παίζει συνήθως ως επιθετικός στις προπονήσεις και είναι κι αυτός φαβορί για το βασικό σχήμα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα