«Ανεβασμένοι» οι αντίπαλοι στην Ευρώπη!

Με εξαίρεση την Τότεναμ, οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης συνέχισαν με θετικά αποτελέσματα στα πρωταθλήματά τους, με εντυπωσιακότερη όλων την εκτός έδρας νίκη της PSV, με 5-1, επί της Ουτρέχτης!

Η Γιουβέντους, την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο Τορίνο, στις 4 Νοεμβρίου, επικράτησε εύκολα της Παλέρμο με 2-0, με τα τέρματα που σημείωσαν οι Βιδάλ και Λιορέντε. Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, η Μάλμε αντιμετώπιζε την Μπρομαϊποϊκάρνα, τη Δευτέρα (27/10), ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης πέτυχε δύσκολη νίκη επί της Χετάφε, με 1-0 και τέρμα του Μάντζουκιτς.

Η Τότεναμ, την οποία φιλοξενεί ο Αστέρας Τρίπολης στις 6 Νοεμβρίου, για την 4η αγωνιστική του Europa League, υπέστη μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην έδρα της από τη Νιούκαστλ, με σκορ 2-1. Το μοναδικό τέρμα των «πετεινών» σημείωσε ο Αμντεμπαγιόρ. Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, η Παρτιζάν ηττήθηκε, με 1-0, από την Γιαγκοντίνα, ενώ η Μπεσίκτας αγωνιζόταν εκτός έδρας με την Καϊσερίσπορ, τη Δευτέρα (27/10).

Η PSV Αϊντχόβεν, με την οποία ο Παναθηναϊκός θα «ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του» στις 6 Νοεμβρίου, στη Λεωφόρο, διέσυρε με 5-1 εκτός έδρας την Ουτρέχτη, με γκολ των Μαχέρ, Ντεπάι, Χέντριξ, Κουμ και Γουινάλντουμ. Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, η Εστορίλ έχασε στην έδρα της από την Μπελενένσες με 2-1. Το μοναδικό τέρμα της σημείωσε ο Κλέμπερ. Τη Δευτέρα (27/10), η Ντιναμό Μόσχας αντιμετώπιζε την Ρουμπίν Καζάν.

Η Φιορεντίνα, την οποία θα βρει στο δρόμο του για δεύτερη φορά ο ΠΑΟΚ, στις 6 Νοεμβρίου, αυτή τη φορά στη φλωρεντία, απέδειξε πόσο ποιοτική ομάδα είναι, αποσπώντας εκτός έδρας ισοπαλία από τη Μίλαν, με 1-1, με γκολ του Ίλιτσιτς. Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, η Γκινγκάμπ γνώρισε… ιστορική ήττα στην έδρα της, με 7-2 (!!!) από τη Νις! Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μποβέ και Σβαρτς. Η Ντιναμό Μινσκ είχε ρεπό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα