“Ανεκδιήγητο νούμερο ο Τσίπρας”

Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Αλέξη Τσίπρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην υπουργός, μίλησε- όπως κάνει κάθε Τρίτη τους τελευταίους μήνες- στον ραδιοσταθμό BHMA FM και χαρακτήρισε «νούμερο» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και «παλαβωμένο παιδί 45 ετών»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε  ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «εκπροσωπεί τον αγανακτισμένο και αποπροσανατολισμένο πολίτη που θέλει να τα αρπάξει, να τα φάει και να μην πληρώνει τα χρέη του» και προειδοποίησε για «λεηλασίες καταστημάτων» και «διαδηλώσεις έξω από τις τράπεζες» την επομένη των εκλογών!

Κληθείς να σχολιάσει τα περί «νταουλιών» προς τις αγορές που είπε πρόσφατα ο Αλ. Τσίπρας, ο Θ. Πάγκαλος είπε: «Μα, είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να διεκδικεί να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας και να είναι τόσο γελοίος, να λέει αυτή τη γελοιότητα; Υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ακούν ένα ανεκδιήγητο νούμερο να λένε ότι θα βαρέσει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές στο σκοπό του πεντοζάλη; Και θα κάνουμε αυτό το νούμερο Πρωθυπουργό της Ελλάδας; Αυτό το παλαβωμένο παιδί 45 ετών – διότι γι’ αυτό πρόκειται;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα