Ανεξάρτητοι Έλληνες: Καμία πρόκληση από την Τουρκία δεν θα μείνει αναπάντητη

Στη θλιβερή επέτειο των Ιμίων και τα 21 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την τραγωδία στη μικρή αυτή βραχονησίδα του Αιγαίου αναφέρθηκαν, με ανακοίνωσή τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  που έστειλαν μήνυμα και στην Τουρκία μετά την κυριακάτικη  πρόκληση τους στα Ίμια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Εικοσιένα χρόνια από τη νύχτα της κρίσης στα Ίμια και την ηρωική θυσία των τριών Ελλήνων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, του Χριστόδουλου Καραθανάση, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Έκτορα Γιαλοψού, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτίουν φόρο τιμής στη μνήμη τους.Οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας μας. Η Τουρκία δυστυχώς και σήμερα συνεχίζει τις προκλήσεις και τους τυχοδιωκτικούς λεονταρισμούς, υποτιμώντας τις συνέπειες» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Η Τουρκική κυβέρνηση θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί ή να ανεχθεί απαράδεκτες ενέργειες ή διεκδικήσεις σε βάρος των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Καμία πρόκληση δεν θα μείνει αναπάντητη» επισημαίνουν οι ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα