«Ανησυχώ για την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών»

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας της εθνικής Ελλάδος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, τόσο αυξάνεται η ανησυχία του Φερνάντο Σάντος που έχει διαπιστώσει ότι μερικοί σημαντικοί παίκτες δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα του για το ποδόσφαιρο και απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν.

«Ναι είμαι ανήσυχος για την κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών και κυρίως για το πώς θα είναι το διάστημα εκείνο που μας απασχολεί. Εν ολίγοις, προτού μαζευτούμε για την προετοιμασία δεν θα ξέρουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά και αγωνιστικού ρυθμού. Όλα θα φανούν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, στις 19 Μαΐου. Από κει και πέρα, καθοριστικά στοιχεία για την πορεία μας στο Μουντιάλ είναι να είμαστε ενωμένοι, αλλά και το να πάρουμε από κάθε παίκτη το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου εκλέκτορα που καλείται να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα