Ανικανοποίητος ο Λιονέλ Μέσι!

Πλήρως προσηλωμένος στο στόχο της κατάκτησης του Μουντιάλ εμφανίζεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος άσκησε κριτική στην απόδοση της Εθνικής Αργεντινής, λέγοντας πως πρέπει να βελτιωθούν και μάλιστα άμεσα.

Ο Αργεντινός χαφ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ της «αλμπισελέστε» κόντρα στη Βοσνία, δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, καθώς θεωρεί ότι τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ακόμη πιο δύσκολα και χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια και συγκέντρωση…

«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο Μουντιάλ και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Όμως πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στην απόδοσή μας. Δεν είναι εύκολο με την πίεση και τα νεύρα που έχουμε. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Είχαμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα κρατήσουμε».

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν, ότι δεν αποδίδει ανάλογα με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής και για το λόγο αυτό δεν έχει διακρίσεις σε κάποιο Μουντιάλ. Στη Βραζιλία, ο χαφ της «Μπάρτσα» είναι αποφασισμένος να απαντήσει σε όλους τους επικριτές του, ιδιαίτερα φέτος, που είχε μία – για τα δεδομένα του – μέτρια αγωνιστική περίοδο με την ομάδα της Καταλονίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα