Ανοίγματα για κάθε (εκλογικό) ενδεχόμενο

Σε κινήσεις που μόνο εφησυχασμό δεν φανερώνουν, προχωρά τις τελευταίες εβδομάδες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. Την προηγούμενη εβδομάδα, σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τα τηλεφωνήματα που πραγματοποίησε για να βοηθήσει τον καλό του… φίλο και υποστηρικτή του στις εκλογές του 2012, Αριστείδη Σταθόπουλο, για τις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Ωστόσο, δεν σταματούν εδώ τέτοιες ενέργειες. Συγκεκριμένα, πριν από μία εβδομάδα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στην ΕΠΣ Ηρακλείου στην κοπή της πίτας της Ένωσης. Για όσους ξεχνούν, ο πρόεδρος των Σωματείων, Νίκος Τζώρτζογλου, ήταν υποστηρικτής του Βασίλη Γκαγκάτση σε εκείνες τις εκλογές, ενώ πρωτοστάτησε και στα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ τον Μάιο του 2013.

Πώς αλλάζουν λοιπόν οι καιροί… Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών αποκαταστάθηκαν, αλλά μήπως πρέπει ο κ. Σαρρής να έχει ανάλογες και με άλλες Ενώσεις που δεν τον στήριξαν ή δεν τον στηρίζουν; Πάντως, όλες αυτές οι ενέργειες πιο πολύ προεκλογικά ανοίγματα θυμίζουν. Όσο για τον Τζώρτζογλου, προστάτεψε τον αδελφό του με τον καλύτερο τρόπο. Μπράβο του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα