Ανοικτός σε κάθε ενδεχόμενο ο Καβάνι!

Το έχει πιάσει το νόημα ο Έντινσον Καβάνι! Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει νέα μεταγραφή, παρότι αγωνίζεται, όπως τόνισε, σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο.

Ο 27άχρονος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νάπολι, στην ομάδα του Παρισιού, έναντι 64 εκατομμυρίων ευρώ! Η χρονιά του δεν ήταν αναλόγως καλή, καθώς ο ρόλος του περιορίστηκε από την παρουσία του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί ενδιαφέροντος ανταγωνιστικών στην Ευρώπη συλλόγων, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση, ώστε να… πάρει φωτιά το θέμα!

Ο Καβάνι έκανε δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Ουρουγουάης επί της Αγγλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τόσο εγώ, όσο και ο Σουάρες, παίζουμε ήδη σε μεγάλες ομάδες. Ανήκουμε σε κλαμπ που ανήκουν στην ελίτ. Πιστεύω ότι υπερασπιζόμαστε τα χρώματα των ομάδων μας με πίστη και υπερηφάνεια. Όμως στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις. Τη μία μέρα είσαι σε μία ομάδα και την άλλη έχεις φύγει για άλλο κλαμπ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα