Αντίδραση ΑΠΟΕΛ για Ζοάο Πέδρο που τα… γυρίζει

«Φωτιές» άναψαν στην Κύπρο οι δηλώσεις του αρχηγού του Απόλλωνα Λεμεσού, Ζοάο Πέδρο ότι ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες, προκαλώντας την αντίδραση των πρωταθλητών, ενώ στη συνέχεια ο παίκτης έκανε λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του.

«Επειδή δεν έχουμε καμία πρόθεση να οξύνουμε το κλίμα και να μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Απόλλωνα, λόγω δηλώσεων του ποδοσφαιριστή του João Pedro, σε πορτογαλικό μέσο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα http://www.maisfutebol.iol.pt όπου αναφέρει επί λέξει, πως ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει αγώνες απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κίνητρα, καλούμε τον ποδοσφαιριστή να προβεί σε δημόσια απολογία στα ΜΜΕ. Αν αυτό δεν γίνει τότε είναι ξεκάθαρο ότι οι αρμόδιες αρχές πρέπει να παρέμβουν και να ερευνήσουν την κατηγορία του ποδοσφαιριστή» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Μετά από όλο αυτό το θόρυβο ο Ζοάο Πέδρο αναδιπλώθηκε άμεσα. «Μετά λύπης μου ενημερώθηκα το πρωί της Τρίτης (09/01) από τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ στην Κύπρο για το νόημα των δηλώσεων που έκανα τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα μου.

Αυτά τα οποία έχουν μεταφερθεί δεν τα έχω αναφέρει ποτέ, έχουν διαστρεβλωθεί και δεν με αντιπροσωπεύουν ούτε σαν άτομο ούτε σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή» τόνισε σε νέα δήλωσή του ο Πορτογάλος άσος και κατέληξε: «Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ήθελα να θίξω ούτε τον ΑΠΟΕΛ ούτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αλλά ούτε και το κύρος και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζομαι εδώ και τρία χρόνια. Απολογούμαι για την οποιαδήποτε αναστάτωση προκάλεσε η παρερμηνεία και η λανθασμένη δημοσίευση των δηλώσεων μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα