Αντίθετοι στο ενδεχόμενο αναβολής

Αρνητική θα είναι η ψήφος του συνόλου των ομάδων της Super League, στην πρόταση για αναβολή των πρωταθλημάτων μετά τα τελευταία γεγονότα, με αποκορύφωμα την επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο.

Με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», οι πρόεδροι των ΠΑΕ Ατρόμητος, Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, καθώς, όπως τόνισαν, η συγκεκριμένη κίνηση δεν πρόκειται να αποφέρει κάποιο όφελος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι απόψεις των τριών παραγόντων:

Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος):
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο και οποιαδήποτε πράξη βίας. Ως Ατρόμητος είμαστε κατά της αναβολής αγώνων. Θεωρούμε ότι δεν ωφελεί. Οι ομάδες χάνουν τον ρυθμό τους, δεν μπορούν να προγραμματίσουν, ενώ ο κόσμος παύει να ενδιαφέρεται. Θεωρούμε ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αντιμετωπιστούν τέτοιες καταστάσεις».

Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος):
«Οι πρόεδροι συμφωνήσαμε να δεχτούμε όποια απόφαση λάβει η ΕΠΟ. Είναι σεβαστή, αν και δεν μας συμφέρει αγωνιστικά και οικονομικά. Οι κόντρες μεταξύ των μεγάλων έχουν αντίκτυπο στις υπόλοιπες ομάδες και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έγινε επίθεση στον κ. Ζωγράφο, αύριο – μεθαύριο κάτι αντίστοιχο δεν μπορεί να συμβεί σε κάποιον από εμάς. Με δεδομένο ότι δεν έχουμε ούτε τη διάθεση, ούτε τη δυνατότητα να κυκλοφορούμε με μπράβους κι επειδή δεν επιθυμούμε ένα… ποδόσφαιρο μπράβων, καλά θα κάνουν τα βρουν μεταξύ τους».

Άρης Πιαλόγλου (Skoda Ξάνθη):
«Αν θέλουν οι “μεγάλοι”, μπορούν να λύσουν το πρόβλημα μέσα σε μία ώρα. Έχετε ακούσει να εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις ομάδες όπως η Ξάνθη ή άλλες του ίδιου διαμετρήματος; Όπως είπα και στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, μαλώνουν τα βουβάλια και την πληρώνουν τα βατράχια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα