«Αντίπαλός μου είναι μόνο τα προβλήματα του Πειραιά»

Στην ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη για το δήμο Πειραιά  αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα, μέσα στην  κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ.

«Αντίπαλός μου είναι μόνο τα προβλήματα του Πειραιά και όχι ο κάθε συνυποψήφιός μου», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο δήμαρχος Πειραιά.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε ότι δεν τον φοβίζει καμία υποψηφιότητα και αμέσως αναφέρθηκε στις φήμες που διαρρέονται ότι κατεβαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είναι πολύ ικανός και αποτελεσματικός πρόεδρος στον Ολυμπιακό. Ο κ. Μαρινάκης είναι καλός πρόεδρος του Ολυμπιακού και ως Πειραιώτης τον ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του υπενθύμισε πως δεν ήρθε στον Πειραιά από αλλού αλλά εκλέγεται τα τελευταία 25 χρόνια από τον πειραϊκό λαό.

«Ο καθαρότερος Πειραιάς των τελευταίων 50 ετών»

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του υπενθύμισε πως δεν ήρθε στον Πειραιά από αλλού αλλά εκλέγεται τα τελευταία 25 χρόνια από τον πειραϊκό λαό. Ξεκαθάρισε όμως ότι κανείς δεν ασχολείται με το έργο που έχει επιτελέσει στο λιμάνι, και διερωτήθηκε: «Μήπως το έργο μου είναι αποτελεσματικό; Τώρα, δεν ασχολείται κανείς με τα σκουπίδια». Για να τονίσει στη συνέχεια: «Σήμερα, είναι ο καθαρότερος Πειραιάς των τελευταίων 50 ετών».

«Για το καλό του πολίτη θα συγκρουστώ και με τον πρωθυπουργό»

Υποστήριξε ότι το μεγαλύτερό του έργο είναι η συμμαχία με τους εργαζομένους στο δήμο του και είπε ότι θα συγκρουστεί ακόμη και με τον πρωθυπουργό αν είναι για το καλό του πολίτη.

Τέλος, ο κ. Μιχαλολιάκος χαιρέτισε και την πολιτική κίνηση του Ποταμιού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «μια συμπαθητική προσπάθεια, που είναι βέβαια μακριά από εμένα»,

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα