Ανταλλαγές «εσωτερικών πυρών» στη Νάπολι

 

Στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα υπήρξε ένταση μετά την τεσσάρα από την Παρί, αλλά και στην οικογένεια της Νάπολι δημιουργήθηκαν ίντριγκες μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Ντε Λαουρέντις, επιτέθηκε μάλλον άδικα στους ποδοσφαιριστές του, αντί να τους εμψυχώσει εν’ όψει του επαναληπτικού: «Από τους παίκτες έλειψε το θάρρος που έχει κάθε Ναπολιτάνος. Ο μόνος που έδειξε ότι είναι Ναπολιτάνος ήταν ο Ινσίνιε, που πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ. Οι άλλοι απλά δεν υπήρχαν. Έδειχναν παραδομένοι στους φημισμένους παίκτες της Ρεάλ, που δεν έπαιξαν καν καλά. Η ανεπάρκειά μας σημαίνει ότι πήγαμε καλά, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί πέντε ή έξι γκολ. Στο δεύτερο παιχνίδι το γήπεδο θα είναι… καζάνι, αλλά αν η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει εκεί, μάλλον πάλι θα καταρρεύσουμε»

Από τη μήνη του προέδρου δεν γλίτωσε ούτε ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι: «Δεν ξέρω γιατί έχω επενδύσει σε τόσο μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών, ίσως θα μπορούσα να επενδύσω σε άλλους. Σε κάποια παιχνίδια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική τακτική, δεν χρειάζεται να βάζουμε πάντα τόσο ψηλά τη γραμμή άμυνας». Ο τεχνικός της Νάπολι δεν άφησε ασχολίαστη την «επίθεση» που δέχθηκε και είπε με νόημα πως αυτά δεν πρέπει να λέγονται στην τηλεόραση, αλλά κατ’ ιδίαν, ενώ ο έμπειρος πορτιέρο Πέπε Ρέινα δήλωσε επίσης: «Από τον Οκτώβρη που έχουμε όλο νίκες δεν τον είχα ακούσει να μιλάει. Τώρα το θυμήθηκε…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα