Ανταλλαγή Εμενίκε με Μήτρογλου επιδιώκει η Φενερμπαχτσέ!

Η Φενερμπαχτσέ εντείνει τις προσπάθειες απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου από την αγγλική Φούλαμ, προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον διεθνή Νιγηριανό επιθετικό, Εμανουέλ Εμενίκε!

Ο μουντιαλικός παίκτης, ο οποίος το 2011 κόστισε 10 εκατομμύρια ευρώ στους Τούρκους, έχει σαν όνειρο να αγωνιστεί στην Premier League και να κατοικήσει μόνιμα στην πόλη του Λονδίνου. Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, μέσω της συμμετοχής του στη Φούλαμ και στην Championship, πιστεύει πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων αγγλικών συλλόγων και θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Η Φενερμπαχτσέ εμφανίζεται να έχει σαν βασικό της μεταγραφικό στόχο τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την απόκτησή του. Το πρώτο βήμα θα είναι η συμφωνία με τη διοίκηση της Φούλαμ και θα ακολουθήσει η επαφή με τον παίκτη. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, έχει γίνει μία πρώτη βολιδοσκόπηση και ο Μήτρογλου δεν εμφανίζεται αρνητικός, καθώς η Φενέρ είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με έδρα μία από τις πλέον κοσμοπολίτικες πόλεις στον κόσμο, την Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα