Αντεπίθεση Καρατζαφέρη με πυρά κατά Σαμαρά

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντας «πολιτική σκευωρία» την έρευνα που διεξάγεται ως προς την εμπλοκή του σε υπόθεση με μίζες από εξοπλιστικά, τις οποίες φέρεται να εισέπραξε μέσω off-shore εταιρείας που έχει στην κατοχή του.

Ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στην τηλεοπτική του εκπομπή στο κανάλι ART, διαμήνυσε πως βρίσκεται στο στόχαστρο λόγω των αυξημένων ποσοστών του κόμματός του. «Θέλουν να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ. Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε πανικό», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε «προστυχιές» τα όσα του προσάπτουν λέγοντας: «Μην πιστεύετε τις προστυχιές που θίγουν την αξιοπρέπεια ενός πολιτικού αρχηγού. Δεν υπάρχει ούτε μισό ευρώ μίζα».

Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παραπέμφθηκε ομοφώνως με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» και παράνομη συμμετοχή σε off-shore.

Επίσης, ζητείται καταλογισμός από το Ελεγκτικό Συνέδριο των δύο επίμαχων εμβασμάτων που φέρεται να κατέληξαν στην υπεράκτια εταιρεία Catalina Ltd., συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, ως παρανόμως κτηθέντων, ώστε να περιέλθει το ποσό αυτό στο Δημόσιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα