«Αντιαισθητικοί» οι Σύριοι για τον Άδωνι

Άμεση λύση για το θέμα των Σύρων μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Συντάγματος και κάνουν απεργία πείνας για 8η μέρα, ζητώντας να προωθηθούν σε άλλες χώρες της Ε.Ε., ζητά από την κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.: «Συμμεριζόμαστε το δράμα των ανθρώπων από τη Συρία, που ζητούν πολιτικό άσυλο, που είναι πρόσφυγες, που ό,τι άλλο είναι, καμία αντίρρηση, να βρεθεί λύση».

Ωστόσο, ανέφερε ότι «δεν μπορεί να ξεκινήσει η χριστουγεννιάτικη αγορά στην Αθήνα με την πλατεία Συντάγματος, την καρδιά της τουριστικής κίνησης των καταστημάτων, με την εικόνα που έχει τις τελευταίες μέρες», καθώς η εικόνα των μεταναστών «απωθεί τον κόσμο» γιατί «η πλατεία Συντάγματος είναι η καρδιά της χριστουγεννιάτικης αγοράς».

«Θεωρώ ότι εντός των επόμενων 24 ωρών θα πρέπει η κυβέρνηση να έχει λύσει, με ανθρώπινο τρόπο, το θέμα. Δεν είναι μόνο τα δράματα των προσφύγων, είναι και τα δράματα των ανθρώπων που έχουν μαγαζιά γύρω-γύρω και θα πεινάσουν», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα