Αντιδράσεις για τη μεταγραφή Γκαϊτάν από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ!

Σημαντικές αντιδράσεις κατά του Λουίς Φαν Γκάαλ καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα βρετανικά site κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την ενδεχόμενη μεταγραφή του Νίκο Γκαϊτάν από την Μπενφίκα!

Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» εμφανίζονται αγανακτισμένοι από την τακτική του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος εμμένει σε επιθετικούς παίκτες και όχι στην απόκτηση αμυντικών, οι οποίοι θα καλύψουν τα μεγάλα κενά στα μετόπισθεν της αγγλικής ομάδας.

Οι ατάκες των οπαδών αναδεικνύουν την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Φαν Γκάαλ, ο οποίος μετά τον Ντεπάι, προχωρά στην απόκτηση του Γκαϊτάν, ενός ακόμα επιθετικού παίκτη, την ίδια στιγμή που η άμυνά του θυμίζει… σουρωτήρι!

Παραθέτουμε ορισμένα μόνο απ’ όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα:
«Δεν θέλουμε τον Γκαϊταν στην ομάδα, αλλά αν τον πάρουμε προκειμένου να αντικαταστήσουμε τον Ντι Μαρία, τότε θα πρόκειται για τη χειρότερη μέρα στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

«Δεν θέλουμε τον Γκαϊτάν στην ομάδα… Υπέγραψε έναν στόπερ πρώτα».

«Έχουμε στην ομάδα τους Ντι Μαρία, Μάτα, Ντεπάι, Γιανγκ, Γιανουζάι και Περέιρα, που παίζουν όλοι στην ίδια θέση με τον Γκαϊτάν. Τόσο υπέροχα, αλλά… όχι υπέροχα»!

«Δεν αντιλαμβάνομαι τη χρησιμότητα του Γκαϊτάν».

«Ποιος είναι ο Νίκο Γκαϊτάν;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα