Αντωνιάδης: «Δεν θα χτυπήσουμε στα βράχια»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης μαζί με άλλους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού έχει βάλει μπροστά ένα πλάνο σωτηρίας με την ονομασία «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ». Στόχος είναι ένας, με διάφορες κινήσεις να μαζευτούν χρήματα, το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρα οικονομικό…

Στο ραδιόφωνο Επικοινωνία 94FM εξήγησε τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει:

«Μπροστά στα προβλήματα μαζευτήκαμε οι παλαίμαχοι την προηγούμενη εβδομάδα και δημιουργήσαμε ένα πλάνο, για να κοιτάξουμε πως θα αποφύγουμε αυτή τη σύγκρουση στα βράχια. Δεν είναι εύκολο βέβαια και δεν είπαμε εμείς ότι θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα, έχουμε κάνει όμως κάποιες προτάσεις, οι οποίες αν υλοποιηθούν από τη διοίκηση,  διότι η διοίκηση θα τα υλοποιήσει, εμείς δεν είμαστε θεσμικοί, είμαστε εξωθεσμικοί, τότε θα αποφευχθεί το κακό».

«Καταθέσαμε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ πρόταση για άμεση εξεύρεση πόρων, ώστε να «μπαλωθούν» τα προβλήματα με τις προσφυγές, να προπωληθούν τα εισιτήρια για τα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Βεβαίως, εγώ δεν ξέρω τα οικονομικά, δεν γνωρίζω, αλλά έκανα δυο-τρεις προτάσεις, για να βρεθούν άμεσα χρήματα, για να μην χτυπήσουμε στα βράχια. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχει “μικρύνει” η ομάδα, γιατί δεν μπορεί να λέμε ότι για 30.000-40.000 ευρώ θα πέσουμε κατηγορία ή όχι. Είναι πρωτόγνωρο αυτό για τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός».

Θέση για τα πεπραγμένα του Γιάννη Αλαφούζου δεν ήθελε να πάρει:

«Τραβάμε γραμμή για τα παλιά, δεν ασχολούμαστε με τα παλιά, δεν μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε με λάθη, παραλείψεις, ποιοι κάνανε λάθη, ποιοι αφήσανε χρέη. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο ιστορικός του μέλλοντος του Παναθηναϊκού κάποια στιγμή θα καταγράψει τι έκανε ο κ. Αλαφούζος. Από εδώ και πέρα ενωτικά μιλάμε όλοι, για να σώσουμε την παρτίδα. Απλά πράγματα».

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, πάντως, δείχνει αισιόδοξος όσον αφορά την ομάδα και την εικόνα της μέσα στο γήπεδο: «Η ομάδα δεν είναι κακή, αλλά έχει ανάγκη ανύψωσης της ψυχολογίας της, από τη στιγμή που οι υπόλοιποι αντίπαλοι δεν είναι και τόσο καλύτεροι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα