“Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, ο Καμμένος θα φοβάται να μην πάει φυλακή να μην πάει φυλακή”

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία την υπόθεση του Noor 1  αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτόξευσε νέα βέλη κατά του Πάνου Καμμένου

«Αν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, και αποδειχτεί ότι ο κ. Καμμένος μιλούσε με τον αξιωματικό του λιμενικού Χριστοφορίδη, που πίεζε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη να εμπλέξει τον Μαρινάκη, αλλά μιλούσε και με την εισαγγελέα Τζίβα που πήγε στις φυλακές Αυλώνα μέσα στη νύχτα να του πάρει κατάθεση, τότε δεν θα αγωνιά για την υπουργική του καρέκλα, αλλά για να μην πάει φυλακή», είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης θέτοντας παράλληλα το ερώτημα «από ποτέ ήξερε ο κ. Καμμένος τον Μάκη Γιαννουσάκη και ποτέ τον γνώρισε πρώτη φορά».

Όπως τόνισε παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης, ο Γιαννουσάκης είχε πει ότι θα συνεργαστεί προκειμένου να εμπλέξει τον Μαρινάκη και έτσι τον μετέφεραν από τις φυλακές Κορυδαλλού που θεωρούνται σκληρές, στις φυλακές Αυλώνα ώστε να μπορεί να έχει διευκολύνσεις όπως το κινητό του τηλέφωνο. Όταν τελικά ο Γιαννουσάκης δεν μίλησε, τον μετέφεραν στις φυλακές της Χαλκίδας.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε για τον υπουργό Άμυνας: «Ο Καμμένος είναι ηθικός αυτουργός για τις πράξεις του Χριστοφορίδη, τον οποίο γνώριζε από παλιά».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα