Αν αργήσουν θα τον χάσουν!

 

Παίκτες σαν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εμφανίζονται στο ποδοσφαιρικό στερέωμα κάθε 20 χρόνια. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την αξία του και νιώθουν πως η ιδιοσυγκρασία του θα ταιριάξει απόλυτα με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ωστόσο, η ΠΑΕ φαίνεται να έχει βάλει την υπόθεση στο συρτάρι, κάτι που κάνει τους… μνηστήρες να χαμογελούν. Μία ομάδα που έχει μπει δυνατά στο κόλπο είναι η νεοφώτιστη στην Premier League, Μπόρνμουθ.

Οι θριαμβευτές της φετινής Championship θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μπερμπάτοφ, διότι και η αξία του είναι δεδομένη και τα αγγλικά γήπεδα ξέρει καλά και ο ηγέτης που θέλουν  να οδηγήσει τους άπειρους κατά βάση παίκτες της ομάδας τους είναι! Οι Άγγλοι φαίνεται να προσφέρουν πάνω από 3.000.000 λίρες το χρόνο για τον Βούλγαρο, ενώ ενδιαφέρον αναμένεται να δείξουν σύντομα οι Άραβες, οι Αμερικάνοι και οι Κινέζοι.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Μπερμπάτοφ διαλαλεί όπου κι αν πάει ότι προτιμά την πρόκληση μίας ομάδας που έχει υψηλούς στόχους και αγωνίζεται και στο Champions League, παρά τα χρήματα των Αράβων ή ένα μικρό σύλλογο σαν την Μπόρνμουθ. Όπως και να έχει, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν να βιάζονται ιδιαίτερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα