Αν είναι δυνατόν!

Εντάξει, η κατάσταση έχει ξεφύγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ενώ φτάνουμε στα μισά του Μάη, έξι ομάδες της Super League δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Οι πληροφορίες θέλουν την ΕΠΟ να κάνει… μούτρα στον Κοντονή και να μην ορίζει διαιτητές για τα δύο εναρκτήρια ματς των Play Off που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν την Τετάρτη. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει πως θα πλήξει το κύρος του Υφυπουργού, καλυπτόμενη πίσω από το γεγονός ότι στον Κοντονή δεν άρεσαν οι βοηθοί του τελικού του Κυπέλλου.

Στην ΕΠΟ δεν έχουν καταλάβει, βέβαια, πως αν τα «πάρουν» στη FIFA δεν θα αποβάλλουν τον Κοντονή από την κυβέρνηση, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο από το ευρωπαϊκό χάρτη.  Στο Γουδή, όμως, έχουν χάσει την μπάλα εδώ και καιρό.

Προφανώς, η NOVA δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και αν συμβεί το παραμικρό στο ήδη αλλαγμένο πρόγραμμα των Play Off θα ενεργοποιήσει τις ρήτρες αποζημίωσης, αφού υπολόγιζε πως οι αγώνες κατάταξης θα ξεκινήσουν στα τέλη του Απρίλη και όχι σε Off Season ημερομηνίες – σχεδόν καλοκαιριάτικα –και μάλιστα με το ποδόσφαιρο να χάνει διαρκώς την αξιοπιστία του.

Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κυρίως η ΑΕΚ που μετέχει και στα Play Off και στον τελικό παρακολουθούν τις εξελίξεις και σιγά – σιγά δημιουργούνται συνθήκες τέτοιες που ίσως επιτρέψουν τα νομικά τους επιτελεία να κινηθούν δικαστικά κατά της ΕΠΟ για όλο αυτό το μπέρδεμα που έχει δημιουργηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα