«Αν ζητήσει συγγνώμη ο Πουλίδο, οι πόρτες είναι ανοιχτές»

Το δικό του «δράμα» βιώνει τις τελευταίες μέρες ο Άλαν Πουλίδο καθώς ο Μεξικανός άσος έχει αποχωρήσει από την Τίγκρες και περιμένει την απόφαση των αθλητικών δικαστηρίων για να μάθει την επόμενη μέρα της καριέρας του.

«Παλεύω για το δίκιο μου. Τα υπόλοιπα τα έχω αφήσει στα χέρια των δικηγόρων και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να είμαι απόλυτος αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω… Εκείνο που περιμένουμε είναι να διορθωθεί το λάθος που έχει γίνει το συντομότερο δυνατό. Η μεγαλύτεροι επιθυμία μου είναι να παίζω, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση για να επιλυθεί το θέμα», τόνισε ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προπονητή της Τίγκρες, Ρικάρντο Φερέτι.

«Είναι πολύ απλό, ας έρθει εδώ να ζητήσει συγγνώμη και να πει ότι έκανε λάθος. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για τον Πουλίδο, αν αποφασίσει να γυρίσει. Λέει ότι οι οπαδοί της Τίγκρες δεν το αξίζουν όλο αυτό. Και ο σύλλογος δηλαδή το αξίζει; Δεν πληρώνουν οι οπαδοί τον παίκτη, αλλά η ομάδα. Είναι ένας είδος χειραγώγησης αυτό. Δεν θα τον καταγγείλουμε, θα ήταν εύκολο για μας, αλλά δεν θα το κάνουμε για κανέναν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα