“Αν κάνει τα μισά από αυτά που λέει, θα τον πετάξουν από τις αγορές

Τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε ο Δημήτρης Σταμάτης. Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε στον Real fm τονίζοντας πως  “αν κάνει τα μισά από αυτά που λέει θα τον πετάξουν από τις αγορές».

«Αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήθελα με τίποτα να αναλάβω αυτή τη στιγμή. Τα μισά αν κάνει από αυτά που λέει θα τον πετάξουν έξω από τις αγορές. Και τα μισά που δεν θα κάνει από αυτά που υποσχέθηκε δεν θα μπορεί να σταθεί στην Κοινοβουλευτική του ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμάτης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό καθώς αναφέρει ως e-mail Χαρδούβελη το e-mail που έστειλε η τρόικα προς εμάς με 19 σημεία στα οποία εμείς απαντήσαμε».

Ο κ. Σταμάτης πρόσθεσε ότι: «εγκληματεί όποιος λέει ότι δεν είναι βιώσιμο το χρέος», ενώ αναφερόμενος στο θέμα του κουρέματος του χρέους τόνισε χαρακτηριστικά: «Οποιοι συζητούν για κούρεμα είναι βαθιά νυχτωμένοι. Εμείς αυτό που διεκδικούμε είναι επιμήκυνση εξόφλησης και χαμηλά επιτόκια. Αυτό διεκδικούμε ώστε να βοηθήσουμε όλους αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση».

Για τις δημοσκοπήσεις

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις και στο ερώτημα αν η Ν.Δ. μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε: «Ασφαλώς και μπορεί να γυρίσει το κλίμα που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις. Το 2012 η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ ανετράπη και μάλιστα με 2 μονάδες παραπάνω υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. Η εκστρατεία της Ν.Δ. είναι κλιμακωτή. Μεθαύριο θα ακουστεί η άποψη της ΝΔ για το Εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο. Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να εξαπατήσουμε τον κόσμο και να του πούμε, θα σας δώσουμε αυτά που δεν μπορούμε να του δώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα