“Αν ξύσεις το μουστάκι του Μεϊμαράκη, κρύβει από πίσω τον Σαμαρά”

Στη μάχη των εκλογών και την επόμενη μέρα της κάλπης εστίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης που επιτέθηκε και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Εμείς διεκδικούμε την αυτοδύναμη, κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Είναι ένας στόχος δύσκολος, αλλά δεν το έχουμε εγκαταλείψει», δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, επισημαίνοντας πως «αν δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μία πρωτιά καθαρή, θα σεβαστούμε τη λαϊκή εντολή να διαμορφώσουμε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ γρήγορα, χωρίς χρονοτριβές μία κυβέρνηση, η οποία σκοπεύει να διαρκέσει τέσσερα χρόνια».

«Δεν νομίζω ότι οι άλλες πολιτικές δυνάμεις που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξουν μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Τσίπρα θα προβάλλουν υπερβολικές αξιώσεις και απαιτήσεις πολύ εγωιστικές, γιατί η πίεση για να συγκροτηθεί γρήγορα μια σταθερή κυβέρνηση είναι τρομακτική από την ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στον Real FM.

«Όσο πιο ισχυρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη της επόμενης Κυριακής, τόσο πιο σταθερή και προοδευτική θα είναι η κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί. Αλλά, οπωσδήποτε κυβέρνηση θα έχουμε την επομένη των εκλογών», πρόσθεσε.

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι Μεϊμαράκης και Σαμαράς είναι το ίδιο, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ο κ. Μεïμαράκης έχει δώσει μία αλλαγή στο ύφος, το χαμογελαστό μουστάκι, η λαϊκή μαγκιά. Αν τα “ξύσεις” αυτά λίγο, θα βρεις από πίσω τον κύριο Σαμαρά, με τα πρωτοπαλίκαρά του. Δεν έχει κάνει ούτε μια κριτική ουσίας ο κ. Μεϊμαράκης για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα