“Αν πήγαινα στην πρεμιέρα του θα με έφτυναν οι εργαζόμενοι του Alpha”

Ο Δήμος Βερύκιος βγήκε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day να τα πει έξω από τα δόντια και το έκανε, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Στο στόχαστρο του βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος έκανε την θεατρική του πρεμιέρα. Εκεί βρέθηκε και ο Δημήτρης Κοντομηνάς ο οποίος θέλησε με αυτό τον τρόπο να δώσει τέλος στα σενάρια για τις διαταραγμένες σχέσεις του με τον γνωστό ηθοποιό.

Από την πλευρά του πάντως, ο Δήμος Βερύκιος ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καμία διάθεση να πάει στην πρεμιέρα, γιατί πλέον δε νιώθει οικογένεια με τον Λάκη Λαζόπουλο.

“Δεν ήρθα στην πρεμιέρα) γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου κουτσαβάκι. Δεν ήθελα να στείλω λάθος μήνυμα, ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια, ότι με τον Λάκη είναι όλα μέλι γάλα. Για μένα δεν είμαστε οικογένεια πια. Δεν νιώθω πια οικογένεια με τον Λάκη, δεν μπορώ να υποκριθώ. Θα ήταν προσβολή απέναντι στους εργαζόμενους του Alpha, εάν ερχόμουν στην πρεμιέρα”, σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε: “Εγώ τον Λάκη δεν τον είχα συμπολεμιστή μας στην πρώτη μάχη των 60 ημερών του τηλεοπτικού πολέμου που μαίνεται, δεν έχει τελειώσει.

Ο Λάκης δεν ήταν με μας στην πρώτη μάχη, ήταν με τους άλλους, με τον Νίκο Παππά. Ήταν με τα σκυλιά του Βαλαωρίτη που μπήκαν μέσα στο χωράφι μας να μας χαλάσουνε το φύτρο. Δεν μπορώ στα μάτια και στα πρόσωπα των εργαζομένων του Alpha να έδινα χθες το μήνυμα ότι είναι όλα μέλι γάλα”.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι “αν με έβλεπαν οι εργαζόμενοι του Alpha στην πρεμιέρα του Λάκη θα με φτύνανε! Εγώ τον Λάκη τον ήθελα δίπλα μας! Τον ήθελα με Αλ Τσαντίρι τις κρίσιμες ώρες του πολέμου! Να αποφασίσει με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα