«Αν τολμάς πήγαινε κι εσύ στον Ευαγγελισμό»…

Σημείο σφοδρής αντιπαράθεσης έχει γίνει η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Ο κος Πολάκης εμφανώς ενοχλημένος, τουίταρε στις 4:00 το πρωί ένα εκτός ορθής πολιτικής μήνυμα χωρίς να ξεχάσει να συμπεριλάβει σε αυτό και τον Άδωνι Γεωργιάδη!
Ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό “ήρωες” που ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν έκλεινε ο Άδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός διοικητικής ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;;
Άλλαξε image maker, από γκρεμό σε καταστροφή σε πάει…..(άπαντα γύρω απ το Κολωνάκι βέβαια είτε για καφέ είτε για εφημερία )».
Την απάντηση την έλαβε από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέσω τουίτερ:
«Άρρωστος! Στις 04:00 δείτε τί κάνει; βρίζει τον @kmitsotakis και εμένα που έφτιαξα τα νέα χειρουργεία εκεί με την ΕΤΕ».

Και λίγο αργότερα με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ που προσκαλεί – προκαλεί τον κο Πολάκη να κάνει το ίδιο:
«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει – όπως υποχρεούται – να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που – με ευθύνη της Κυβέρνησης – συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα