«Αν χάσουμε χανόμαστε…»!

 

Σαρωτικές εξελίξεις και… μαύρες μέρες προβλέπει για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που χάσει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μίμης Δομάζος.

«Ο Παναθηναϊκός μετά το 50′-60′ κάθεται. Δεν ξέρω γιατί, ίσως δεν έχει γίνει καλή προετοιμασία. Ίσως δεν αντέχουν οι παίκτες που ήρθαν. Αλλά να ξέρετε ότι στα ντέρμπι σκέφτονται αλλιώς οι ποδοσφαιριστές, αλλιώς θα παίξουν. Γι’ αυτό και δεν θα είναι εύκολο ούτε για τον Ολυμπιακό να νικήσει. Ξέρω καλά τα ντέρμπι, ακούστε τι σας λέω.

Εγώ ήθελα να παίζω κάθε Κυριακή και ειδικά στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να ματώσουν τη φανέλα και να θέλουν να παίξουν την Κυριακή. Γιατί αυτό το ματς είναι όλη η χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να κερδίσουν, για να μην έχουν προβλήματα και με την εξέδρα, γιατί είδατε τι έγινε χθες. Γιατί αν χάσουν νομίζω ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και μαύρες μέρες στον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο αρχηγός της σπουδαίας ομάδας του τριφυλιού που έφτασε το 1971 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και συμπλήρωσε: «Αυτό το ντέρμπι είναι όλη η σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσει δεν έχει καμιά πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα. Αν πάει στο +7 ο Ολυμπιακός δεν γίνεται, είναι δύσκολο. Αν χάσει από τον Ολυμπιακό, με τη διαφορά στους +7, τελειώνει το πρωτάθλημα».

Ο… στρατηγός στάθηκε και στην απουσία του Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας: «Ο Μπεργκ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αποτελεί κολώνα του Παναθηναϊκού, κι όταν δεν παίζει αυτή η κολώνα… Αλλά θεωρώ ότι θα παίξουν οι υπόλοιποι για τον Μπεργκ. Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν, αν θα είναι καλά ο Ζέκα που είναι εργαλείο στο κέντρο. Πρέπει και οι ξένοι όμως να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά, να ιδρώσουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα