«Αν χρειαστεί, θα συγκρουστώ και με τον Σαμαρά για την Αθήνα»

Μήνυμα πως «αν χρειαστεί, θα συγκρουστώ για την Αθήνα ακόμα και με τον Αντώνη Σαμαρά» έστειλε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον Realfm. Oυποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τόνισε πως «αν χρειαστεί, θα συγκρουστώ για την Αθήνα και με τον Αντώνη Σαμαρά και με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και θα αγκαλιάσω τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Αλέξη Τσίπρα αν μου το επιβάλουν τα συμφέροντα της Αθήνας», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Το αν θα βρεθώ σε debate με τον κ. Κακλαμάνη δεν αφορά εμένα. Αφορά αυτούς που το διοργανώνουν. Εγώ δεν έχω αρνηθεί και δεν είχα υπόψη μου καμία πρόσκληση που να αφορά όλους τους συμμετέχοντες», ξεκαθάρισε αρχικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος και συνέχισε:

«Όταν έχεις μπροστά σου τη μεγαλύτερη μάχη, τη μάχη της Αθήνας και μπροστά σου έχεις ένα αίτημα κατά 80% των Αθηναίων να αλλάξει η πόλη γιατί απέτυχε η παρούσα δημοτική αρχή, δεν είναι δυνατόν να μην είμαστε ενωμένοι. Δεν είναι δυνατόν να επιμένουμε σε κάποιους συνδυασμούς που προέρχονται διασπαστικά από τον δικό μας χώρο και σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν μπαίνουν στον δεύτερο γύρο. Άρα σε αυτή την περίπτωση, κάθε ψήφος εκεί, είναι χαμένη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα